Ledelsen

/-/media/Andre_Universitetsenheder/Nanolab/DTU-Danchip/DTU-Danchip-Staff/joerg_hübner_jpg.ashx

Direktør
Jörg Hübner, Ph.D.
Tiltrådte stillingen som direktør for DTU Danchip i 2009. Jörg har gennemført en omfattende ledelsesuddannelse på Harvard Business School i Boston, USA i 2008. Han er tidligere vicedirektør på DTU Nanotech, Senior Engineering Manager hos Sparkolor Corp (Silicon Valley, USA) og forsker ved DTU.

/-/media/Andre_Universitetsenheder/Nanolab/DTU-Danchip/DTU-Danchip-Staff/anders_joergensen_jpg.ashx

Vicedirektør & Leder af  User Support
Anders Jørgensen, Ph.D.
Startede på DTU Danchip i 2009 efter i to år at have været udviklingschef i solcellevirksomheden SunSil A/S. Tidligere arbejdede Anders i opstartsselskabet PhotoSolar Aps. Han har gennemført 'PLUSS Personal Leadership' lederudviklingsforløbet (2008) og har arbejdet på DTU Nanotech som adjunkt.

/-/media/Andre_Universitetsenheder/Nanolab/DTU-Danchip/DTU-Danchip-Staff/flemming_jensen_jpg.ashx

Leder af procesudvikling
Flemming Jensen, Lektor, Ph.D.
Ansat i sin nuværende stilling i 2004 og har været involveret i renrumfabrikation siden 1992. Flemming har tidligere haft stillinger som leder af kundesupport på DTU Danchip og gruppeleder for processpecialistgruppen på MIC (nu DTU Nanotech).

Leif Johansen

Driftschef
Leif Johansen, Ph.D.
Startede på DTU Danchip i 2011 efter i over seks år at have været udviklingsingeniør i MEMS-mikrofonvirksomheden Sonion MEMS A/S (fra 2009 videreført under EPCOS AG). Før da udvilkede Leif planare optiske bølgeledere i NKT Integration A/S. Leif har oprindeligt lavet både sin master og Ph.D. i DTUs renrum og arbejdede tillige efterfølgende som processpecialist her.  

 Jakob Birkedal Wagner

Leder af Nanocharacterization
Jakob Birkedal Wagner Ph.D., Prof.
Jakob blev ansat på DTU i 2007 som lektor ved elektronmikroskopi faciliteten på DTU Cen. Jakobs forskning har fokuseret på anvendelsen af high-end elektronmikroskopi generelt og in situ elektronmikroskopi især siden han startede sin Ph.D., han modtog Ph.D.  graden i 2002 ved Københavns Universitet / Haldor Topsøe A/S. 
I 2013 blev Jakob udnævnt professor og leder af elektronmikroskopi faciliteten ved DTU Cen, nu DTU Nanolab.

 

https://www.nanolab.dtu.dk/om-os/organisation/ledergruppen
16 DECEMBER 2019